VERANDABOUW

Topkwaliteit aan een eerlijke prijs - contacteer ons voor een offerte op maat.

Learn More

Welke types veranda's zijn er precies?

Veranda's zie je in steeds meer tuinen terug! Dit is niet voor niets, want met een veranda profiteer je van verschillende voordelen. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om ook in de herfst of lente buiten te zitten, in plaats van enkel in de zomer. Daarbij geeft een veranda je tuin een nog natuurlijkere uitstraling, doordat het de stenen van je terras voor een groot deel afdekt. Het hout van de veranda past veel beter bij een natuurlijke woning en tuin, dan de grauwe stenen van je terras. In dit artikel vertellen we je meer over de verschillende soorten veranda's die tegenwoordig worden aangeboden. Ben je op zoek naar een veranda? Kijk eens naar de luxe veranda's van Fonteyn! Deze veranda's zijn van een hoge kwaliteit en worden vaak met kortingen aangeboden.

Verschillende houtsoorten voor veranda's

Een van de voordelen die veranda's je bieden, is de mogelijkheid om te variŽren in de houtsoort die je voor de veranda gebruikt. Kies je bijvoorbeeld voor een veranda met donkergekleurd hout, of ga je voor een stijlvolle steigerhouten veranda? Het is afhankelijk van de stijl van je woning en de manier waarop je de woning momenteel hebt ingericht, welke houtsoort het beste bij je tuin past. Denk aan het verschil tussen een modern en een klassiek ingerichte woning.

Uiteenlopende modellen veranda's .

Naast de houtsoort en -kleur die gebruikt wordt bij het ontwerp van de veranda's, bestaan er verschillen in het model veranda wat aangeboden wordt. Zo kun je kiezen voor een veranda met enkel een overkapping, een veranda met dichte zijkanten, enzovoorts. Ook verschillen de veranda's logischerwijs in het formaat ervan. Zorg ervoor dat de veranda niet te groot is, in verhouding tot de rest van je tuin en terras. Op die manier voorkom je dat de veranda te nadrukkelijk in je interieur aanwezig is. Ontmossen van daken