VERANDABOUW

Topkwaliteit aan een eerlijke prijs - contacteer ons voor een offerte op maat.

Learn More

Op zoek naar producten of diensten relevant aan Houtskeletbouw


Verandabouw

Een veranda aan uw keuken of leefruimte? Wij bouwen het hart van uw huis!

Houtskeletbouw

Al meer dan 25 jaar is houtskelebouw onze specialiteit! Van realisatie tot afwerking

Ben bouwen

Ben bouwen of ecologiscg bouwen is de toekomst, contacteer een BEN architect

Villabouw

Villabouw Gruwez uw specialist in luxe villa's bouwen. Wij ontwerpen uw droomwoning.

Tuinmeubilair

In elke tuin passen tuinmeubelen van E-Woodproducts. Bestel eenvoudige online.

Picknicktafel

Een houten picknicktafel gezocht? Kies uit standaard picknickbanken, onze voor kinderen

Banc de jardin

Commandez tout de suite votre banc de jardin favori en ligne. Bancs pour jardin en bois

Table pliante

Table pliante. Decouvrez notre gamme de tables plaintes et autres produits sur tablesdepiquenique.

Meer houtskeletbouwers

Bij ons vind je alle Belgische en Nederlandse bedrijven die vooral actief zijn in de sector van totaalprojecten. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden - of je nu op zoek bent een veranda, bouwbedrijf, vloerenlegger, schilder, stukadoor, of je zoekt tuinmeubelen, tuinlasten, tuinbanken, grasmaaiers, tuinaanlegegrs ... Via ons overzichtelijk zoekresultaat kan je dan direct de beste partners selecteren, met alle nodige contactgegevens en een directe link naar hun website.

 

Houtskeletbouw, een houten skelet.
Uiteindelijk gaan er dus minder arbeidsuren verloren. Brandveiligheid van het houten skelet. Wie hout zegt, zegt in een adem brandgevaar. Niets is echter minder waar bij houtskeletbouw. Het houten skelet van de woning wordt namelijk helemaal bekleedt met brandvertragende materialen.

Houtskeletbouw BEN Woningen 3bouw.
De huidige houtskeletbouw is een meer ontwikkelde vorm van de eeuwenoude vakwerkhuizen en de Scandinavische pionierswoningen. De binnenconstructie bestaat uit verticale, droge en gekalibreerde houten steunstijlen die om de 36 cm geplaatst zijn. Het hout is van de allerbeste kwaliteit en wordt aangevoerd vanuit de Scandinavische heraanplantbossen. Houtskeletbouw combineert aldus de uitstekende draagkrachtige en isolerende eigenschappen van hout en een onnavolgbare doorgedreven isolatie.

Voordelen houtskeletbouw.
Tijdens het ontwerp, de uitvoering en de opvolging op de bouwplaats zijn nauwkeurigheid, professionalisme en bijzondere aandacht voor de bouwknopen vereist. Tijdens de ontwerpfase van het houten skelet, kies je vrij de afwerking. Houtskeletbouw laat de meest uiteenlopende vormgeving en architectuur toe.

Strobalenbouw met houtskelet Eco Bouw Advies.
In BelgiŽ, maar ook in veel andere Europese landen, wordt een houten skelet gebouwd, waartussen de strobalen worden gestapeld in halfsteens verband. De houten kolommen staan om de 3-4 meter. Elke laag strobalen wordt met de volgende laag verticaal verankerd door middel van wilgentakken.

DS Hout Skeletbouw
Alle hout is bij ons ook op maat verzaagd verkrijgbaar. Bij ons is alle plaatmateriaal ook in de gewenste afmetingen verkrijgbaar zodat u geen volledig platen hoeft te kopen! Niet gevonden wat u zoekt? Contacteer ons dan zeker via info@dshout.be of 055 30 29 81 en we kijken onmiddellijk of we u kunnen helpen via onze leveranciers. Massief hout balken, sls.,

houtskeletbouw Kennisbank Ecomat.
het restaurerern en opwaarderen van zulke vakwerkwoningen naar hedendaagse woonnormen vormt vaak een grote uitdaging zeker als je dat typische vakwerk zichtbaar wil houden. Er zijn nog andere specifieke manieren om dat houten skelet te gaan vullen tot muren van een woning.

 

Interessante websites Comfortlift trapliften - Monte Escalier - Stellingbouw - Prijs trapliften - Vochtbestrijding - Waterverzachter - Houten trap - Brandbeveiliging