VERANDABOUW

Topkwaliteit aan een eerlijke prijs - contacteer ons voor een offerte op maat.

Learn More

Op zoek naar producten of diensten relevant aan verandabouw


Verandabouw

Een veranda aan uw keuken of leefruimte? Wij bouwen het hart van uw huis!

Woningbouw

Al meer dan 25 jaar is woningbouw onze specialiteit! Van houtskelet tot een villa

Ben bouwen

Ben bouwen of ecologiscg bouwen is de toekomst, contacteer een BEN architect

Villabouw

Villabouw Gruwez uw specialist in luxe villa's bouwen. Wij ontwerpen uw droomwoning.

Tuinmeubilair

In elke tuin passen tuinmeubelen van E-Woodproducts. Bestel eenvoudige online.

Picknicktafel

Een houten picknicktafel gezocht? Kies uit standaard picknickbanken, onze voor kinderen

Banc de jardin

Commandez tout de suite votre banc de jardin favori en ligne. Bancs pour jardin en bois

Table pliante

Table pliante. Decouvrez notre gamme de tables plaintes et autres produits sur tablesdepiquenique.

Meer verandabouwers

Bij ons vind je alle Belgische en Nederlandse bedrijven die vooral actief zijn in de sector van totaalprojecten. Van grote multinationals tot kleine KMO's, we tonen je steeds de juiste bedrijven met de juiste oplossingen voor je noden - of je nu op zoek bent een veranda, bouwbedrijf, vloerenlegger, schilder, stukadoor, of je zoekt tuinmeubelen, tuinlasten, tuinbanken, grasmaaiers, tuinaanlegegrs ... Via ons overzichtelijk zoekresultaat kan je dan direct de beste partners selecteren, met alle nodige contactgegevens en een directe link naar hun website.

 

Veranda met gesloten dak als knusse leefruimte De Mooiste Verandas.
De Mooiste Verandas toont u de mooiste verandas gebouwd door één van onze geselecteerde partners. Een prachtige en gedetailleerde fotoreeks toont elk project in al zijn facetten. Naast info over het project vindt u telkens de contactgegevens van de bouwer.

verandas de veranda veranda's' Chris Struyf.
32 3 488 11 49. Chris Struyf is reeds 30 jaar gespecialiseerd in verandas en pergolas. Onze prachtige realisaties vindt u in heel het land. Welke soort veranda u ook in gedachte hebt, Chris Struyf verwezenlijkt uw droom: realisaties in hout, aluminium of gecombineerde materialen.

Veranda's' Janssens.
Meer dan alleen verandas. Bij Verandas Janssens kan u niet alleen terecht voor een veranda, wij hebben ook alle expertise in huis om uw badkamer en keuken te renoveren, om uw terras te overkappen of om een serre te plaatsen in uw tuin.

Verandas voor uw smaak en budget decoranda.
tot een afgewerkte veranda met zonwering. Verandas voor uw smaak en budget. Waarom kiezen voor een aluminium veranda van Decoranda? Omdat u hier zeker bent van een kwalitatief en goed geplaatst resultaat, op maat van uw smaak en budget. Ontdek ons buitengewoon gamma veranda's!

Veranda? Gegarandeerd de Laagste Prijzen! Tuinmaximaal.
De overkappingen zijn op vele standaardmaten beschikbaar, en het is uiteraard mogelijk om deze in te korten. Verandas van Tuinmaximaal zijn uniek in hun kwaliteit door het gebruik van een gegalvaniseerde stalen strip van verenstaal in iedere goot. Alle verandas dragen een CE markering en voldoen daarmee aan de Europese bouwnormen, wat betekent dat zij bestand zijn tegen 1 meter poedersneeuw en wind tot orkaankracht.

 

Interessante websites Comfortlift trapliften - Monte Escalier - Stellingbouw - Prijs trapliften - Vochtbestrijding - bouwstijlen - Pastorijstijl -