Maar in een duurzame woning mag je ventilatiesysteem natuurlijk geen energievreter worden.. Een ventilatiesysteem D is ideaal en zeker aan te raden in een nieuwbouwwoning. Zo’n balansventilatie recupereert de warmte uit de vervuilde binnenlucht en verwarmt er de buitenlucht mee die je woning binnenkomt. Wil je minder afhankelijk zijn van fossiele brandstoffen zoals aardgas en aardolie? Kies dan voor een warmtepomp.In onze shop vind je een ruim assortiment JLine Wanddecoratie, staande lampen, woontextiel, verlichting, decoratie, … zelfs voor tuinmeubelen kan je er terecht.

De overige 25% kun je zelf opwekken met fotovoltaïsche zonnepanelen, zo heb je een echte energie-neutrale woning. Het ziet er niet naar uit dat de energiefacturen snel zullen dalen (modern bouwen). Het is dan ook een duurzame oplossing om dankzij de zon je eigen energie op te wekken. Zonnepanelen kosten vandaag minder dan vroeger en leveren meer rendement.

In 2 Stappen Naar Een Energiezuinigere Woning – Verbouwen

Architectenbureau Gruwez

Kattestraat 18, 9700 Oudenaarde, België
+32475491852
Huis bouwen

Let bij de aankoop op de duurzaamheid van de zonnepanelen – passief bouwen. Zonnepanelen in combinatie met een goed geïsoleerde buitenschil kunnen wel eens dé oplossing zijn om het E-peil van je woning te doen dalen. Door te kiezen voor zonnepanelen en/of een warmtepomp kun je het E-peil van je woning gemakkelijk onder E20 en zelfs tot E0 krijgen.

Passief Bouwen

Een bijkomend voordeel dat kan oplopen tot 3. 500 euro en meer. Denk je eraan om zonnepanelen op het dak van je nieuwe woning te plaatsen? .

Bouwgezond: Expertise En Levering

Bruno Deraedt is een bekende stem in Vlaanderen als het over duurzaam bouwen gaat. Syntra en het netwerk voor architecten doen graag beroep op hem voor hun lezingen. In zijn vrije tijd zet hij zich in als voorzitter van het Vlaams Instituut voor Bio-Ecologisch bouwen en wonen (VIBE) . Zijn passie voor bouwen kreeg hij van kindsbeen mee – Architect Antwerpen.

Mijn interesse voor duurzaamheid ontstond op kamp in de natuur. Daar stelde ik me de vraag hoe we zoveel mogelijk in evenwicht kunnen leven met onze omgeving (Huis verbouwen). Dit wil ik toepassen in mijn bouwprojecten.” Veel van onze grondstoffen worden in de toekomst alsmaar schaarser. We moeten op alle vlakken, ook als we bouwen en verbouwen, zorgen dat we zo zuinig mogelijk omgaan met de natuurlijke rijkdommen –

Duurzaam Bouwen – Renovatiebedrijf

Architect Antwerpen

Op termijn willen we een gebouw meer zien als ‘een tijdelijke opslag van bouwmaterialen’. Op termijn willen we een gebouw meer zien als ‘een tijdelijke opslag van bouwmaterialen. Woning bouwen. We passen deze principes ook toe op de energie- en watervoorziening van de woning, en we kijken het best ook ruimer dan de woning op zich.

houtskeletbouw houtskeletbouw prijs houtskeletbouw opbouw houtskeletbouw nadelen dewaele houtskeletbouw houtskeletbouw details houtskeletbouw zelfbouw opbouw houtskeletbouw houtskeletbouw limburg houtskeletbouw tuinhuis prijs houtskeletbouw zelf houtskeletbouw maken architect houtskeletbouw horemans houtskeletbouw houtskeletbouw voor en nadelen nadelen houtskeletbouw prefab houtskeletbouw houtskeletbouw aanbouw houtskeletbouw sleutel op de deur prijzen houtskeletbouw tekening houtskeletbouw west vlaanderen kostprijs houtskeletbouw 3d houtskeletbouw houtskeletbouw cataloguswoning houtskeletbouw chalet houtskeletbouw details kozijn houtskeletbouw garage houtskeletbouw of traditioneel houtskeletbouw prijzen duitsland houtskeletbouw tuinhuis plan houtskeletbouw zandhoven houtskeletbouw zelf plaatsen nadelen van houtskeletbouw optoppen houtskeletbouw voorbeelden houtskeletbouw voordelen van houtskeletbouw beste houtskeletbouwer dampopen houtskeletbouw dupac houtskeletbouw gemene muur bij houtskeletbouw houtskeletbouw constructie details houtskeletbouw details fundering houtskeletbouw engels houtskeletbouw funderingsdetail houtskeletbouw huis prijzen houtskeletbouw kangoeroewoning houtskeletbouw levensduur houtskeletbouw overspanning houtskeletbouw vorselaar houtskeletbouw waarschoot kostprijs houtskeletbouw woning living wood houtskeletbouw aanbouw houtskeletbouw zelf doen bijbouwen in houtskeletbouw cambara houtskeletbouw eco houtskeletbouw gevel houtskeletbouw gewicht houtskeletbouw houtskeletbouw afmetingen houtskeletbouw de noordboom houtskeletbouw firma’s houtskeletbouw geluidsoverlast houtskeletbouw leuven houtskeletbouw ronse houtskeletbouw verdiepingsvloer houtskeletbouw voordelen en nadelen houtskeletbouw waasmunster isolatie houtskeletbouw prijzen houtskeletbouw raam in houtskeletbouw tuinhuis houtskeletbouw vorstrand detail houtskeletbouw aanbouw houtskeletbouw kosten amerikaanse houtskeletbouw dampopen folie houtskeletbouw detailtekening houtskeletbouw dewaele houtskeletbouw ervaringen dewaele houtskeletbouw nv diy houtskeletbouw funderingsaanzet houtskeletbouw