Drie tips voor een chic interieur

Raamdecoratie in meerdere varianten 

Raamdecoratie is de decoratie die je ophangt voor het verkrijgen van meer privacy en tegelijkertijd de ruimte in huis te verduisteren. Denk aan gordijnen, maar ook rolgordijnen of jaloezieën. Bij de verschillende modellen gaat het erom dat je het zowel open als dicht kunt doen, waardoor je de lichtinval kunt bepalen. Daarnaast kan het in de zomermaanden ook helpen om de ruimte koeler te houden, waardoor je meer woongenot hebt. De kleur van de decoratie zal dan een belangrijke rol spelen bij de uitstraling van de ruimte, waardoor je het zo chic kunt maken als je zelf voor ogen had. 

 

Houten lamellen op maat voor de perfecte aansluiting 

Een chic interieur kun je realiseren door gebruik te maken van houten lamellen op maat te laten maken. De lamellen kunnen volledig open, halfopen en helemaal dicht. Hierdoor heb je een groot aantal mogelijkheden op het gebied van de lichtinval, maar het hout kan ook jouw volledige interieur tot een grotere hoogte brengen. De houten lamellen op maat laten maken biedt daarbij de gelegenheid om decoratie voor de ramen te hebben die volledig aansluit aan de afmetingen. Een perfect op maat gemaakte oplossing is te allen tijde mooier dan wanneer het niet aansluit. 

 

Een aankoop doen bij Inhuisplaza 

Alle decoratie voor de ramen is te verkrijgen in de kleurtinten die bij jouw interieur passen. Kijk hiervoor naar de meubelstukken in de ruimte en de accessoires die je hierin hebt staan. Ook kun je eventueel voor de kleur van de muren gaan om een mooi geheel te maken. Bij Inhuisplaza vind je dan alle opties om een keuze uit te maken en te profiteren van de kwaliteit waarin het komt. Jij hoeft hiervoor alleen nog maar een vergelijking te maken op basis van de modellen en keuzemogelijkheden, waarna Inhuisplaza alles aan huis levert.

Geplaatst in: page