Hier moet je op letten bij het kopen van een LEDstrip

Op zoek naar een unieke manier om een ruimte te verlichten? Of het nu gaat om verlichting bedrijfshal of verlichting voor in de woonkamer of de entree van het kantoor: er zijn bijna geen situaties waarin mooie ledstrips niet perfect passen. Voordat je een keuze maakt voor het type ledstrip en het plaatsen hiervan, is het goed om op de hoogte te zijn van de mogelijkheden. Hier lees je alles over ledstrips en ontdek je waar je op moet letten bij de aankoop van deze slimme verlichting. 

Alles over ledstrips

Ledstrips worden steeds vaker toegepast in woningbouw, maar ook bij bedrijven. Niet alleen bij recepties, maar ook in de bedrijfshal. Ledstrips zijn breed toepasbaar en dat maakt ze ook zeer geschikt voor verlichting bedrijfshal. Niet voor niets kiezen steeds meer bedrijven voor deze duurzame verlichting. Hiermee bespaar je energie en daarmee ook kosten. Verder is LED verlichting in de vorm van strips zeer onderhoudsvriendelijk.

 

Ledstrips zijn gemakkelijk te bevestigen. Onder andere met behulp van ledstripprofielen is het eenvoudig om de strips op vrijwel iedere ondergrond te plaatsen. Dit maakt het makkelijk om de bedrijfshal op een goede manier te verlichten. Ledstrips bieden tal van voordelen, maar dat betekent wel dat je dit type verlichting op de juiste manier moet inzetten. 

De belangrijkste aandachtspunten bij aankoop

Kwaliatieve ledstrips, zoals bij Prolumia.be verkrijgbaar, kunnen op tal van manieren worden gebruikt. Waar moet je op letten bij het kopen van een LEDstrip? Dat lees je hier:

  1. Lichtplan: het is altijd belangrijk om eerst een lichtberekening te laten maken. Uit dit plan wordt duidelijk welke armaturen je nodig hebt om een bedrijfshal optimaal te verlichten. Dit kun je overlaten aan een professional.
  2. Normen: voldoet de verlichting aan de normen die worden gesteld? Bij Prolumia kun je de ledstrips vinden die aan je wensen voldoen.
  3. Accessoires: heb je accessoires nodig voor het plaatsen van de ledstrips? Online vind je onder andere ledstripprofielen, controllers en andere accessoires. Deze kun je combineren voor een optimaal resultaat. 

 

Goede bedrijfshalverlichting is van groot belang. Zo worden de meestal lange paden met stellingen optimaal verlicht en blijft alles zichtbaar. LED verlichting zorgt in de eerste plaats niet alleen voor een productieve manier van werken, maar ook voor een veiligere werkomgeving. Goede verlichting bestellen kan eenvoudig online!

Geplaatst in: page